De prijs van abonnementen kunt u ophogen met behulp van de prijswijzigingstool. Deze kunt u vinden in de abonnementenmodule en kan per abonnement toe worden gepast. Bij ieder abonnement bevinden zich aan de uiterst rechter kant van het scherm een aantal actieknoppen. De knop die u in dit geval nodig heeft, is de knop met de naam Prijs wijzigen, deze kunt u herkennen aan het tandwiel dat als icoontje is gebruikt.

Zodra u op het icoontje klikt, zal onderstaand scherm tevoorschijn komen. Links bovenin het scherm zult u kunnen zien welk abonnement gewijzigd kan worden en door wie dat wordt gedaan. Via de knop Sluiten in de rechterbovenhoek van het scherm, kunt u de prijswijzigingstool verlaten.

De resterende opties hebben allemaal betrekking tot het doorvoeren van een prijswijziging. Onderstaand per punt de wijzigingen die u door kunt voeren:

• Prijs 1 wijzigen: Het wijzigen van abonnementsprijs 1 in hele € of in %.
  • Opstart tarief 1 wijzigen: Het wijzigen van opstartkosten 1 in hele € of %.
  • Prijs 2 wijzigen: Het wijzigen van de abonnementsprijs 2 in hele € of in %.
  • Opstart tarief 2 wijzigen: Het wijzigen van opstartkosten 2 in hele € of in %.
  • Prijswijziging doorvoeren voor alle nieuw verkochte en reeds actieve abonnementen van dit typeVoert de prijswijziging door voor alle houders van dit abonnement.
  • Prijswijziging doorvoeren voor alle actieve abonnementen van dit type: Voert de prijswijziging enkel door voor huidige houders van dit abonnement.
  • Prijswijziging doorvoeren voor alle nieuw verkochte abonnementen van dit typeVoert de prijswijziging enkel door voor nieuwe houders van dit abonnement.

Zodra u binnen onderstaand scherm alles naar wens in heeft gevuld, kunt u op Volgende klikken.

Nadat u in het eerste scherm op Volgende geklikt heeft, zult u onderstaand scherm te zien krijgen. Vanuit dit scherm zult u de datum in kunnen stellen per wanneer de prijswijziging door moet worden gevoerd. Als u een prijswijziging door wilt voeren per de 1e van januari, terwijl u op 24 december de batch wilt gaan draaien voor januari, dan zal de prijswijziging per 23 of 24 december doorgevoerd moeten worden. Het is niet mogelijk om een prijswijziging per de dag vandaag door te voeren.

Zodra u de gewenste datum geselecteerd heeft, kunt u op Volgende klikken om door te gaan naar het volgende scherm.

Zodra u op Volgende heeft geklikt, zal het laatste scherm geopend worden. In dit scherm zal de door te voeren wijziging kort samen worden gevat. Indien alles in orde is kunt u nu op Bevestigen klikken. De prijswijziging zal dan per de geslecteerde datum door worden gevoerd. Indien er nog iets niet in orde is kunt u door middel van de knop Vorige terug naar voorgaande schermen.