Activiteiten
Ook voor activiteiten kan de BTW aanpassing per activiteit worden doorgevoerd. De wijziging kan ook in dit geval via het bewerkscherm doorgevoerd worden via de velden die vallen onder het kopje 'Prijs'. Als onder het kopje 'Prijs' het tarief voor leden en/of het tarief voor niet-leden actief is, dan kan zowel het BTW-tarief als de bijbe

1. Open de module Reserveringen.

2. Open vervolgens de module 'Activiteiten' door op de gelijknamige knop te klikken.

3. Zoek een aan te passen activiteit op.
4. Klik op bewerken.

5. Pas bij het tarief voor leden het BTW-tarief aan van BTW 6% aan naar BTW 9%.
6. Voer voor het tarief voor leden de prijs opieuw in om het nieuwe BTW-tarief toe te passen.
7. Pas voor het tarief voor leden de gekoppelde grootboekrekening van nummer 80000, Omzet 6% aan naar nummer 80003, Omzet 9%.
8. Herhaal stap 5, 6 en 7, indien van toepassing, voor het tarief voor niet leden.

9. Sla de wijzigingen op.10. Herhaal de bovenstaande stappen voor de overige activiteiten die onder het 6% tarief vallen.