In de Relatiemodule is de mogelijkheid ingebouwd om uitgebreide zoekopdrachten in te dienen. Hiermee kunt u ook het aantal nieuwe leden over een bepaald tijdsbestek filteren. Ga hiervoor eerst naar de relatiemodule en klik vervolgens in de linker kolom op de knop '(+) Zoekcriteria'. Deze knop kunt u vinden onder het kopje 'Uitgebreid zoeken'. Het venster wat hieronder wordt afgebeeld zal dan zichtbaar worden. Als u in dit venster op de knop '(+) Toevoegen zoekcriteria' drukt, zult u terecht komen in het vervolgvenster. In dit venster kunt u uw zoekopdracht instellen.

Zoals u in de afbeelding hieronder kunt zien dient u twee criteria in te stellen om het aantal mensen met een nieuw abonnement, binnen een bepaald tijdsbestek, inzichtelijk te maken. In het voorbeeld hebben we gezocht op alle leden die zich hebben ingeschreven tussen begin september en eind oktober. Het criterium dat het beginpunt bepaalt is ingesteld om alle inschrijvingen na 31 augustus mee te nemen. Het criterium dat het eindpunt bepaalt is zo ingesteld dat alle abonnementen voor de 1e van november worden meegenomen. Effectief houdt dit in dat alle abonnementen, die tussen 1 september en 31 oktober 2014 zijn opgestart, zullen worden gefilterd.

Als alles goed staat ingesteld, kunt u het filter opslaan. U zult dan weer terechtkomen op het beginscherm van de uitgebreide zoekfunctie. Druk in dit scherm op de knop 'V Start zoeken' en wacht tot het systeem klaar is met het zoeken van alle betreffende contacten. De lijst met contacten die vervolgens word weergegeven is een lijst met alle contacten die in die periode een (nieuw) abonnement hebben afgesloten. Deze kunt u exporteren door op de knop 'CSV Exporteren' te drukken. De lijst zal dan als een .csv Excel spreadsheet naar uw computer gedownload worden.