Ga naar de klant in de coaching module.

Druk op 'TRAINING'.

Druk op 'Nieuw programma'

Geef een naam aan het programma voor de klant. Bijv. 'Beginners Heren'.

Kies 'Club Workouts'.

Selecteer de 'Subgroup' waar het workoutschema instaat. Bijv. 'Beginner'.

Zet de startdatum en het aantal weken correct en kies de dagen dat de workout moet gekoppeld worden.

Druk daarna op 'Opslaan'.

Kies dan bovenaan in het nieuwe scherm het schema dat je wil koppelen.  Bijv. 'Beginners heren'.

Maak eventueel nog individuele aanpassingen in de oefeningen lijst en druk dan op 'Trainingsprogramma bewaren' onderaan de lijst van oefeningen.

Druk als het trainingsprogramma bewaard is op 'NAAR WORKOUT'.

Zet daar de series, herhalingen, duur, ... correct en sla dan op. Doe dit indien nodig per oefening.  Vergeet niet om op te slaan !

Als het klaar is ga je terug naar gebruiker en zal je de training in het over zicht zien staan van de klant.  En zal de klant het kunnen oproepen via 'MIJN PLAN' in de app.