MyPonto - Controlplus heeft de koppeling gemaakt met MyPonto.

Besteed minder tijd aan financiële  administratie.

Wij verbinden jouw bankrekeningen met jouw favoriete software om repetitief handmatig werk zoals :

- Het afpunten van facturen

- Importeren en exporteren van bankgegevens

- Meerdere facturen betalen

Ponto maakt de brug tussen jouw favoriete software en jouw bankrekeningen.

Door jouw Ponto-account te verbinden met jouw favoriete software, kan je jouw bankgegevens en de betalingsmogelijkheden van jouw bank automatisch met deze software delen. Dit bespaart je tijd en geld op financiële administratie.

Deel jouw bankrekeninggegevens automatisch met jouw favoriete software

Nadat je jouw Ponto-account aan deze software hebt gekoppeld, kan deze al jouw banktransacties en saldo van jouw verbonden bankrekeningen ophalen. Met deze gegevens kan jouw favoriete software bijvoorbeeld: automatisch facturen afpunten, een volledig overzicht geven van al uw rekeningen op één scherm, ...

Eenvoudige maandelijkse prijzen.

Onze prijzen zijn zo eenvoudig en transparant mogelijk gehouden, je kan meteen aan de slag! Ponto kan rechtstreeks door ons worden gefactureerd of door de software van derden die je gebruikt. Neem contact op met software van derden als dit het geval is.

Bankrekeninginformatie

• Balans opvragen
  • Synchroniseer transacties
  • 14 dagen gratis proefperiode
  • Toegang tot onze sandbox
  • Volledige ondersteuning
  • Toegang tot onze community

4 euro/maand Excl. BTW

per bankrekening/integratie?

Betalingsinitiëring

• Initieer betalingen vanuit jouw gekoppelde bankrekeningen
  • Vereist het accountinformatie-abonnement
  • Volledige ondersteuning

1 euro/maand Excl. BTW

per bankrekening/integratie?+ 0,03 euro per transactie

https://myponto.com/nl#pricing