2. Toelaten dat dagbezoekers (niet klanten) een les kunnen reserveren via het clubportaal.

Eerst moet je bij de reservatie instellingen de optie dagbezoekers via clubportaal activeren. Hiervoor navigeer je naar reservaties en dan onderaan links klik je op reservatieinstellingen. Vervolgens vink je de optie "laat dagbezoeker reservaties toe via het clubportaal" aan.

Hierna kan je per activiteit bepalen of de les kan gereserveerd worden als dagbezoeker. Hiervoor ga je naar de instellingen van de activiteit dit je wenst toe te laten voor dagbezoeker reservatie. Vervolgens vink je daar het vinkje aan "dagbezoeker mag reserveren voor deze activiteit vanuit het clubportaal"

2. Een reservatie als dagbezoeker uitvoeren via het clubportaal.

Wanneer de reservatie voor een gewenste activiteit kan uitgevoerd worden, zie je een knopje dagbezoeker staan bij de actititeit.

Wanneer je hierop klikt moet je enkele basisinformatie ingeven.

Na bevestiging van je reservatie zie je onderstaande vermelding.

3. Overzicht van de reservaties uitgevoerd als dagbezoeker in C+

Wanneer je naar de activiteit navigeert waar een dagbezoeker op heeft gereserveerd, dan zie je een overzicht tussen de gewone reservaties, en de reservatie als dagbezoeker.

Je kan hier dan indien gewenst de reservatie annuleren, of de dagbezoeker converteren naar een klant. Dit kan je doen door op het actie knopje te klikken naast de gegevens van de dagbezoeker.