Als u een pagina toe wilt voegen aan uw website dan kunt u dit doen via de module Website. Bij het openen van de module zult u om worden geleid naar het basis scherm. Vanuit dit scherm kunt u het pagina
overzicht opvragen door op Paginas te klikken. Deze knop kunt u langs de linker rand van het scherm vinden.
Zodra u het pagina overzicht voor u heeft kunt u binnen dit scherm een aantal knoppen onderscheiden. Een nieuwe pagina kunt u aanmaken via . Een bestaande pagina kunt u bewerken doorop klikken. Via de  knop kunt u blokken aan een pagina toevoegen, via de knop kunt u een pagina duplicerenen via de knop kunt u een pagina verwijderen.

Als u op de of de knop heeft gedrukt, dan krijgt u bovenstaand venster te zien. In het veld Titel kunt u de pagina een naam geven, de pagina zal dan ook onder deze naam in het
pagina overzicht teruggevonden kunnen worden. Het veld Koppeling is bestemd voor de pagina URL, het webadres. Indien het hier om een contactpagina gaat zou u daar /contact van kunnen maken.
Via Activiteit kunt u de pagina zichtbaar/onzichtbaar maken. (Let op: Als de URL die naar de pagina linkt ook nog in een menu-tab op is genomen dan zult u deze link ook nog uit het betreffende tab moeten
halen).

In de SEO velden Titel, Omschrijving & Keywords kunt u de tekststukjes verwerken die ook in Google worden vertoond. Hierin zijn vooral de Titel en Omschrijving velden belangrijk. Voor optimale
resultaten bestaat de titel uit maximaal 75 tekens. De omschrijving mag tot 160 tekens lang zijn.
Keywords zijn tegenwoordig wat minder belangrijk. Doordat men dit vroeger misbruikte om verkeer
naar een niet relevante site te lokken is Google gestopt met het indexeren van keywords.

Met de knoppen kunt u tekst DikgedruktCursief, Onderstreept of Doorstreept maken. Met de knoppen kunt u de tekststijl aanpassen.Via Format kunt u aangeven of het om een stukje kop- of hoofdtekst gaat. Via Font Family kunt u het lettertype aanpassen. (Let op: Veel websites maken gebruik van vooraf ingestelde lettertypes. Indien u
bij het aanmaken van een pagina voor een ander lettertype kiest, dan kan dit ervoor zorgen dat de teksten verspringen. Indien u de tekst van een webpagina aanpast, dan raden wij aan om niet met het
lettertype te
spelen).

De knoppen bieden u de mogelijkheid om te Knippen, Kopieren, Plakken, Plakken als tekst zonder opmaak en Plakken vanuit Word. Via de kunt u opsommingstekensinvoeren. Met de knoppen kunt u sub- en superscript toepassen. Dit kan nodig zijn bij gegevens zoals een oppervlakte in m2. De kunt u gebruiken om stukken tekst van een inspringing tevoorzien, de inspringing te vergroten of juist te verkleinen. Via de knoppen kunt u handelingen ongedaan maken en herhalen. Links naar interne- of externe pagina's en afbeeldingen kunt u toevoegenvia de knoppen. Met het ankertje kunt u verder een titel koppelen aan een foto of ander beeld op de pagina en via het filmrolletje kunt u een koppeling maken met een clip op YouTube.Tot slot is er dan nog de volgende knoppenreeks: .Met deze knoppen kunt u tabellen maken, eigenschappen van rijen binnen een table verder specificeren, eigenschappen van cellen binnen een table verder specificeren, een rij toevoegen boven de huidige rij,
een rij toevoegen onder de huidig rij, de huidige rij verwijderen, een kolom toevoegen voor de huidige kolom, een kolom toevoegen na de huidige kolom, een kolom vewijderen, samengevoegde cellen splitsen
en samenvoegen.