Stap 1


Als u een galerij aan uw website toe wilt voegen of wilt updaten, dan kunt u dit doen vanuit het CMS. Deze kunt u opvragen via het tabje Website. Dit tabje bevindt zich in het hoofdmenu van Online Controlplus.

Zodra u het CMS geopend heeft, zullen de submenu's Website en Inhoud zichtbaar worden in de zwarte balk die zich onder het hoofdmenu bevindt. Via deze submenu's kunt u naar de verschillende lagen van uw website navigeren.


Galerijen kunnen aan worden gepast via het tabje Inhoud. Klik op dit tabje. U zult nu in het gedeelte van het CMS terecht komen van waaruit u inhoud gerelateerde elementen aan kunt passen.



Stap 2



Aan de linkerzijde van uw scherm ziet u nu een aantal tabjes. Klik hier op het tabje Galerijen. U zult nu in het scherm terecht komen van waaruit u bestaande galerijen aan kunt passen en nieuwe galerijen toe kunt voegen. Druk op de knop (+) Toevoegen als u een galerij wilt plaatsen. U zult dan op de pagina landen van waaruit u afbeelding kunt uploaden naar de site.



Stap 3



Voordat u een afbeelding kunt uploaden zult u echter wel eerst een titel op moeten geven en de nieuwe galerij op moeten slaan via de knop Aanmaken.


Stap 4



Zodra u de nieuwe galerij op heeft geslagen, kunt u deze opnieuw openen door op de knop Bewerken te klikken. Het blok waarmee u afbeeldingen kunt uploaden zal nu zichtbaar zijn.


Stap 5



Via de knop Browse kunt u binnen uw computer zoeken naar nieuwe bestanden en deze toevoegen aan de lijst met te uploaden afbeeldingen .


Stap 6


Via de knop Upload kunt u vervolgens uw selectie naar de website uploaden.


Stap 7


Zodra de afbeeldingen geupload zijn, kunt u deze opvragen door de pagina te verversen. Als de wijzigingen naar wens zijn, kunt u de galerij opslaan. De galerij(en) zullen getoond worden op de pagina's die hiervoor in zijn gesteld. Als dit nog niet gedaan is, zend dan alstublieft even een ticket in naar onze support. Dit kunt u doen vanaf deze pagina. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen zullen we deze zo snel mogelijk oppakken.