1) In de kassamodule kunt u aankopen van een lid/klant opslaan in de winkelwagen. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan dient u de klant wel eerst op te zoeken via het zoekveld, dat zich in de linkerbovenhoek van onderstaande afbeelding bevindt. Vervolgens kunt u de afgenomen producten verwerken in een order, door deze aan te slaan in de kassa. Zodra de order compleet is, kunt u deze in de winkelwagen opslaan door op de gelijknamige knop te drukken.

2) Zodra u de order in de winkelwagen heeft geplaatst, kunt u deze opvragen door op de afbeelding van het winkelwagentje te klikken. Deze bevindt zich naast het zoekveld waarmee u klanten op kunt zoeken. Zodra u op deze knop hebt geklikt, zult u een overzicht, zoals in de afbeelding hieronder, te zien krijgen. Door op de knop (+) Load te drukken. zal de order weer in de kassa in worden geladen.

3) Als de order weer in de kassa in is geladen, kunt u over gaan op registratie van betaling. Deze betaling kunt u registreren door de gewenste betaalmethode aan te klikken en de betaling vervolgens af te ronden.