1) Het komt wel eens voor dat er een product verkeerd wordt aangeslagen in de kassa. Met de knop Wijzigen, kunt u deze verkeerde registratie van betaling recht zetten.

2) Zodra u op de knop Wijzigen heeft gedrukt, krijgt u een overzicht te zien zoals hieronder af wordt gebeeld. Via het veld Pin, kunt u de betaalmethode aanpassen. Via de knop Retour, kunt u de betaling annuleren. De factuur die is aangemaakt, zal dan automatisch gecrediteerd worden.