1. Configuratie:

Om gebruik te kunnen maken van deze functie moet de module eerst geactiveerd worden. Hiervoor moet je een mailtje sturen naar support@controlplusict.be met de vraag om de bedrijfsfacturatie module aan te zetten.

2. Gebruik:

Wanneer de module is geactiveerd, zie je wanneer je de gegevens van een klant bewerkt onderaan de optie "'Factuur wordt via werkgever/bedrijf voldaan" staan. Om de factuur deels of volledig te laten betalen door een bedrijf, vink je deze optie aan.

Vervolgens kan je zoals je hieronder kunt zien bepalen hoeveel procent er door de klant of door het bedrijf moet worden betaald.

Je geeft het gewenste percentage in en vult de naam van het bedrijf in die de factuur zal betalen bij het vakje bedrijfsnaam.
Hierna druk je op opslaan.

Als we nu een abonnement koppelen aan de klant waarbij het vinkje werd geactiveerd, zien we dat de concept factuur 0€ bedraagt.

Als je vervolgens het record van het bedrijf opent, zie je een tabje "lopende bestellingen" staan. Als je hierop klikt zie je de factuur van de klant klaar staan als een bestelling.

Alle facturen van de klanten waarbij het bedrijf is gelinkt worden bij lopende bestellingen weergegeven. Je kan ervoor kiezen om de bestellingen manueel te verwerken door de bestellinge aan te vinken en vervolgens te klikken op

"converteer naar factuur" Alle aangevinkte bestellingen worden dan in 1 factuur verwerkt.

Je kan er ook voor opteren om "auto verwerk bestellingen" aan te vinken en een datum van de maand in te geven. Dit hoef je maar 1x in te stellen en dan zal elke maand automatisch alle lopende bestellingen omgezet worden naar een factuur.

Bekijk de video waarin het stap voor stap wordt uitgelegd (opent in een nieuw scherm)