Het is mogelijk om het volledige klantenbestand vanuit de relatiemodule te exporteren. Aan de bovenkant van het klantenoverzicht kunt u een vijftal knoppen terugvinden, namelijk:

(+) Toevoegen, Exporteren, Importeren, Verwijderen en (x) Filter leegmaken.

Wanneer u op 'Exporteren' drukt, dan zal er een dialoogvenster verschijnen. Dit venster zal u vragen of u het klantenbestand daadwerkelijk wilt exporteren. Wanneer dit het geval is, dan kunt u op 'OK' klikken. Het bestand zal dan als een Excel-blad naar uw computer gedownload worden.