Een overzicht van alle inactieve en slapende leden kan opgevraagd worden via de rapportage op deze link .

De leden die de club niet bezocht hebben, worden hier opgesplitst in twee groepen.

1. Geen bezoeken
  2. Slapende leden

Onder 'Geen bezoeken' vallen de leden die sinds hun laatste bezoek in de voorgaande maand, in de huidige maand nog niet langs geweest zijn. De groep 'Slapende leden' omvat alle leden waarvan het laatste bezoek twee maanden of langer geleden is.

Als u binnen de rapportage klikt op 'Bekijk deze klanten', dan zal er onderaan de pagina een lijst verschijnen met alle klanten die tot de geselecteerde groep behoren. Boven deze lijst bevinden zich enkele actieknoppen, waaronder:

1. PDF
  2. Exporteren
  3. Mailing aanmaken

Via 'PDF' kunt u de lijst downloaden in PDF formaat en door op de knop 'Exporteren' te klikken, kan de lijst in .csv formaat gedownload worden. .csv bestanden kunnen met Excel of vergelijkbare programma's geopend worden.

De knop 'Mailing aanmaken' zorgt ervoor dat alle leden in de lijst, opgenomen zullen worden in een mailinglijst. Op basis van deze mailinglijst kunt u dan een mailing opstellen en versturen.