Voordat je de eerste klant gaat invoeren, abonnement gaat koppelen en een factuur gaat versturen en incasseren, is het belangrijk dat de juiste gegevens in CTRL+ staan.

Correcte bedrijfsinformatie en je bedrijfslogo zorgen voor herkenning bij je klant. In de instellingen "bedrijfsinformatie" kun je eenvoudig de bedrijfsinformatie (adresgegevens, btw nummer, bankrekening nr., betaalwijze etc.) beheren.

Bekijk deze video om het eerste gebruik van CTRL+ voor te bereiden.