Als je werkt met een professionele ledenadministratie, dan is de kans groot dat je gebruik maakt van hardware.

Of het nu om gaat een printer, een kaartlezer of scanners, een toegangspoort, een kassalade, ... wij kunnen je de benodigde software/hardware leveren via onze webshop en/of de hardware en installatieprocedure om deze zelf aan te schaffen.

Hou rekening met de volgende aanbevelingen en voorwaarden zodat je steeds de juiste keuze maakt en dus een apparaat aanschaft dat compatibel is met CTRL+.

De aanbevolen kaartleessystemen zijn:

1. QR-code, Barcode en RFID Mifare scanner in 1 : Jedrek R35C/D

2. RFID-lezer : Promag PCR300 (FU voor EM4102) en (MU voor Mifare)`

INSTALLATIE - DRIVERS / SOFTWARE

3. Smartcard reader : Identive Cloud 2700 Chipcardreader

- De door AC en PIV goedgekeurde uTrust 2700 R is een contact-USB-smartcardlezer die naadloos werkt met vrijwel alle smartcards en pc-besturingssystemen.

INSTALLATIE - DRIVERS / SOFTWARE

4. Magneet lezer : Jarltech JR-1290

5. Vingerscanner : DigitalPersona UareU 4500